Holiday Specials

Tijdens de zomer zijn we meestal buiten te vinden. En soms is het zelfs in oktober nog na-zomer weer…
Maar bij ons gaat het in september toch al weer kriebelen.

We LOVE Christmas!

De feestdagen zijn toch hét moment om een heel bedrijf, een voltallig team of fijne groep collega’s bij elkaar te krijgen. Met elkaar terug blikken op het jaar achter je en uitkijken naar het nieuwe jaar. De hoogtepunten benoemen en vieren, de dieptepunten meenemen als een verbeterpunt. Maar bovenal is het toch echt een moment om met elkaar te zijn. Want als collega’s zie je elkaar heel wat uurtjes in de week, je bouwt een band met elkaar op en bent een deel van elkaars leven. En dan is het fijn om zo nu en dan ook eens buiten werk-zaken om met elkaar te genieten!

En daar houden we van: oprechte relaties en het vieren van mooie momenten. Net als dat we houden van het maken van fijne muziek. Feest der Liefde is een coverband die puur begon met het spelen op bruiloften. Maar onze passie bleef niet onopgemerkt en in de afgelopen jaren speelden we ook al vaak voor bedrijven. We worden steeds meer gevraagd bij bedrijfsfeesten, uitjes en diners en hebben gemerkt dat onze muziek heus niet alleen een aanvulling is voor bruiloft feesten, maar voor alle feesten waar we mensen bij elkaar brengen. En dus willen we graag laten weten dat wij het wel zien zitten om samen met jullie de kerst te vieren. Of het oude jaar uit te luiden. Of het nieuwe jaar fris en fruitig te beginnen.

Interesse om eens kennis te maken met onze leuke muzikanten?
Neem dan eens contact met ons op via info@feestderliefde.com voor wat meer informatie over wie we zijn en wat we kunnen bieden.
(Of bel/sms/app direct met Paula via 0652393648)

En neem intussen alvast eens een kijkje op deze pagina, waar we ons uiterste best doen om je te laten zien hoe gemakkelijk je verliefd op onze muzikanten kunt worden…