14 Februari – Valentijn Show – Editie 3!

14 Februari – Valentijn Show – Editie 3!

23 januari 2015 Geen categorie 0

Zaterdag 14 februari 2015 om 21H00 is het weer zo ver, de Valentijn Show! In editie 1 showde wij onze grootste band, Feest der Liefde XL, in editie 2 afgelopen jaar presenteerde wij ons in een club setting door een combinatie van DJ’s en live muzikanten en dit jaar in editie 3 presenteren wij jullie onze 2 meest geboekte acts; de 5 koppige Feest der Liefde pop band en de Feest der Liefde DJ!

Ben je singel of smoorverliefd en ga je trouwen, kom allemaal gezellig een dansje doen! Grijp je kans om met het Feest der Liefde team kennis te maken, een praatje te doen en een drankje te drinken.

Actie!
Ga jij trouwen of geef je een feestje? Bij het boeken van een van de Feest der Liefde bands krijgen jullie de kosten van jullie entree kaarten terug [tot een maximum van 2 stuks]!

Give away!
Like de Feest der Liefde Facebook page en de Facebook event page van de Valentijn Show om op de hoogte gehouden te worden. Wij geven gratis kaarten weg!

Arrangementen:
Entreekaart: 12,50 pp
Welkomstdrankje + 3 gangen diner + entreekaart: 45,00 pp
Welkomstdrankje + 3 gangen diner + entreekaart + overnachting op een superieur dekluxe kamer: 85,00 pp

Kaarten:
Het feest organiseren wij in samenwerking met Carlton Oasis Hotel Spijkenissen, kaarten kun je bestellen aan de bali van het hotel, via info@oasis.carlton.nl of via +31 (0)181 62 52 22.

Locatie:
Carlton Oasis Hotel
Curieweg 1, Spijkenisse

Hope to see you, dance!

Feest der Liefde Valentijn Show Editie 3 2015 Poster